Barcelona har vært heldige som kom ut av det internasjonale bruddet

    Reddet fra FC Barcelona-marerittet av Bayern München, startet Philippe Coutinho til en brølende start i Bayern med en rekke mål og assists. Men siden den gang har han fått sin plass til mannen han opprinnelig løsnet, hjembyens favoritt Thomas Muller med en billige fotballdrakter, og siktet sin midtbane startplass for det brasilianske landslaget til Lucas Paquetá.

    FC Barcelona har vært heldig som kom ut av den internasjonale pausen relativt uskadd. Mens det utvilsomt er slitne ben blant flokken, returnerte ikke en eneste av deres 15 spillere til Catalonia skadet etter å ha representert senior- eller U21-landslagene, men det var selvfølgelig problemer før FIFA overtok fotballkalenderen.

    Etter å ha satt Inter Milan 0-1 etter tre minutter på Camp Nou i begynnelsen av oktober, kunne Lautaro Martinez ha sendt Champions League Group F-slips mellom hans side og Barça utenfor rekkevidde før halvtid, hadde det ikke vært for Marc-Andre Ter Stegen er heroisk dykking. Så han hadde på seg Barcelona fotballdrakter reddet den unge argentinens topptekst.

    Barcelonas sesong gikk fra dårlig til verre etter deres sjokktap på Anfield da de ble slått av Valencia i Copa del Rey-finalen noen uker senere. Ernesto Valverde har ledet pinlige europeiske nederlag i hvert av de to ansvarlige årene hans på Nou Camp - de kastet bort en tremålsledelse mot Roma i kvartfinalen et år tidligere.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Barcelona fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!