Arsenal slo Molde 4-1

Klokka 04.00 6. november, Beijing-tid, i tredje runde av Europa League Group B-kampen i sesongen 2020-2021, slo Arsenal Molde 4-1 hjemme, Allison scoret et langskudd og Willock scoret to mål. Dragene scoret, Pepe scoret i billige fotballdrakter nr. 19, Arsenal vant,

Dette er første gang de to lagene møtes i den europeiske krigen. Arsenal og andre lag i den norske ligaen har spilt 4 ganger i Europakrigens historie. Arsenal har vunnet 3 seire og 1 uavgjort og forblir ubeseiret; Molde har ikke tidligere spilt mot andre lag i den engelske ligaen i Europakrigens historie. Etter de to første rundene av gruppespillet i Europa League vant begge Arsenal og Molde på to kamper. Arsenal rangerte først med målforskjell, mens Dundalk og Vienna Rapids begge tapte begge kampene med 0 poeng. .

Arsenal roterer hele 9 personer, bare William og Leno i Arsenal 2020-2021 fotballdrakter nr. 12 fortsetter å starte. Arsenal scoret knapt i åpningen 5 minutter, Pepe ga en rett pasning, Nkatias enkelthåndsskudd fra 10 meter ble blokkert, og Björbak i nr. 7-trøya klarerte målet. Men Molde tok ledelsen i det 22. minutt og Ekrem passerte ballen og skjøt en rebound fra gården iført trøya i nedre venstre hjørne. Arsenal tok forbi i det 62. minutt, Xhaka plukket en pasning, og Willrock i trøye nr. 28 la en pasning fra høyre side av sekstenmeteren. Xin Yang, som kom fra benken, gjorde et selvmål, 2-1. Arsenal utvidet sin fordel i det 69. minutt, Willock passet ballen, Saka kom tilbake fra venstre side av sekstenmeteren, og Pepe gjorde et lavt skudd fra 16 meter til nederste venstre hjørne, 3-1. I det 88. minutt passerte Pepe ballen og Willock skjøt i øvre hjørne fra 12 meter, 4-1.