Arsenal slo Leeds 1-0 i Premier League

    Mikel Arteta hadde grunn til å både forbanne og applaudere VAR på søndag, da teknologien viste seg å være sentral i en dramatisk, kontroversiell ettermiddag i Leeds hvor den utmerkede Bukayo Saka scoret det eneste målet for å sikre at Arsenal forblir i toppen av Premier League.

     

    Arsenal fotballdrakter kom gjennom en rekke andre omgangsskrekk for å kreve verdifulle tre poeng mot Leeds United på søndag. Med Gunners som tar nok en seier, og Manchester City taper mot Liverpool, er Mikel Artetas lag fire poeng foran på toppen av Premier League-tabellen.

     

    Uansett kan ikke Gunners sitt firepoengs gap på toppen av Premier League ignoreres. Arsenal fotball drakter åpnet det gapet med sin tøffe 1-0-seier på Leeds United, og timer senere klarte ikke City å gå tilbake til et poeng fra Gunners da de led sitt første tap for sesongen i hendene på Liverpool.

     

    Leeds vant to straffer i kampen - Patrick Bamford i fotball drakter bommet på den første, og den andre straffen, som ble tildelt i overtid, ble omgjort av videoassistentdommer (VAR).

     

    Å ta fra seg straffen var utvilsomt den riktige avgjørelsen. Bamfords feil skjedde først. Det er rom for debatt om det røde kortet burde ha stått.

     

    Det var en sliten, stridbar kamp, ​​og det er akkurat slik Leeds fotball drakter vil at kampene deres skal gå. De utnyttet Arsenals slitne ben, forårsaket reelle problemer i andre omgang med presset deres, og vil føle at de gjorde mer enn nok for å tjene et resultat.

     

    Arsenal har nå vunnet ni av klubbens første 10 ligakamper for å forlenge oppholdet på toppen av tabellen. Nederlaget etterlater Leeds på 15. plass, men bare et poeng unna nedrykksstreken.

     

     

    Verwante Tags

    Arsenal

    Reacties

    Note: HTML is not translated!