Arsenal lånte 120 millioner pund til banken

    Under påvirkning av epidemien har lagets tv-kringkastingsgebyrer og sponsoravgifter blitt påvirket, noe som også har ført til at klubbens inntekter fortsetter å synke. Mens inntektene synker, er Arsenals utgifter veldig svimlende. Deres totale spillerlønn er den høyeste i Premier League. Premier League-gigantene Arsenal har blitt rammet av epidemien, og den økonomiske situasjonen til laget er ikke god.

    Arsenal har nådd Bank of Englands virksomhetsfinansieringsmekanisme som er rammet av epidemien. Klubben lånte 120 millioner pund til banken for å redusere virkningen av klubbens inntektstap forårsaket av epidemien. Midlene blir tilbakebetalt i mai 2021, som vil fylle Arsenals gjeld i august i fjor.

    Arsenal har dårlig rekord i Premier League denne sesongen, men de har nylig vunnet tre Premier League-seire og er for tiden rangert som 11. i Premier League. Dette vintervinduet vil Arsenal rydde opp i en rekke marginale spillere i laget, i vintervinduet trenger det også presserende signeringer for å styrke oppstillingen.

    Ceballos i nr. 8-billige fotballdrakter lånt ut til Arsenal for andre sesong på rad. Forrige sesong spilte Ceballos for Arsenal på lån fra Real Madrid. Hans prestasjon var bemerkelsesverdig, scoret 2 mål og 2 assists på 37 opptredener, midtbanespiller. Ceballos stilling er misfornøyd med lagets status og spilletid, så han har til hensikt å ta av seg trøya og avslutte leiekontrakten tidlig og gå tilbake til Real Madrid.

    Arsenal-klubben bekreftet den første signeringen av en vinteroverføring. Den 19 år gamle unge forsvarer Omar Rekic tok på seg Arsenal 2020-2021 fotballdrakter for å bli med på laget. Omar er født i Nederland og har spilt for Tunisia og Nederland på ungdomslandslagsnivå. Han har også spilt for ungdomslagene i Feyenoord, Manchester City, Eindhoven og Marseille tidligere. Prisen for å introdusere Requik er rundt £ 500.000.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Arsenal 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!