Arsenal kunne møte konkurranse neste sommer

    Arsenal kan møte konkurranse fra Premier League-rivalene Everton og Leicester City om Smallings underskrift neste sommer. Arsenal vil sannsynligvis være knyttet til flere spillere de kommende dagene og ukene, da overgangsvinduet i januar gir sjansen for dem å styrke troppen sin.

    Marcelino har flydd til London på søndag, midt i spekulasjoner som knytter ham til den ledige Arsenal-sjefens stilling. Gunnersmannene sparket en tidligere manager i Valencia og Sevilla, Unai Emery iført billige fotballdrakter, etter en dårlig start på sesongen, men vurderer nå å ansette en annen, med rapporter som hevder at de hadde tatt kontakt med 54-åringen forrige uke.

    Mens Emery begynte denne syv-spillets winless-stripe, har Freddie Ljungberg fortsatt den og strukket den til ni, mens de to siste var de blanke turdene på Norwich og hjemme mot Brighton. Saken med Freddie er at han ikke fikk den nye manageren å sprette tilbake som nesten alle forventet. Det ser alltid ut til å skje, og for Freddie gjorde det ikke det.

    Arsenal tåler sin verste periode på flere tiår akkurat nå, uten seire i noen av de siste ni kampene sine og ikke en eneste Premier League-seier på over to måneder. Den fryktelige formkjøringen kostet Unai Emery å ha en Arsenal fotballdrakter sin jobb, og den midlertidige hovedtreneren Freddie Ljungberg har ikke gjort det bedre med uavgjort på nedrykkstruede Norwich i sin debut før Brighton slo Gunners hjemme.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Arsenal fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!