Arsenal jobber med å signere en spiss på 60 millioner pund

    Til tross for overgangsspekulasjonene startet Diaby Leverkusens åpningskamp i Bundesliga borte mot Dortmund i helgenKredit: Getty Arsenal-sjefen har allerede rekruttert tungt i sommer, og styrket angrepet med signeringen av spissen Gabriel Jesus.

     

    Gunners fotball drakter håper signeringen av Diaby vil fullføre angrepet sitt, siden de mangler dybde på venstrekantposisjonen, og Diaby har evnen til å spille på begge sider av vingen.

     

    Arsenal fotballdrakter startet sin Premier League-kampanje på perfekt måte fredag ​​kveld, og slo Crystal Palace 2-0 på Selhurst Park.

     

    Den franske internasjonale Diaby i fotball drakter er en spiller som passer til regningen. Han er tofot, direkte, dyktig på begge flanker, og han vil garantert konkurrere med Saka om en startplass.

     

    Diaby i fotball drakter spiller ofte til venstre for Leverkusen, så det kan gi konkurranse for Gabriel Martinelli. Bukayo Saka nøt sin beste sesong i sin korte karriere nylig, og et angrep bestående av Gabriel Jesus, Saka og Martinelli ville være dødelig.

     

    Leverkusen antas å verdsette 23-åringen til rundt 60 millioner pund, noe som kan vise seg å være en potensiell snublestein for Gunners hvis de prøver å få en avtale for Diaby. Diaby hadde på seg trøyen nr. 15 under sin tid med Paris Saint-Germain før han byttet til nr. 7-skjorten.

     

    Diaby er for øyeblikket verdsatt til rundt 60 millioner pund av Leverkusen, men Arsenal er optimistiske til å lokke ham til en lavere pris før vinduet stenger.

     

    Det er fare for en skade hvis han ikke får luft. Derfor trenger Arsenal en kvalitetskonkurrent, og Diaby gir akkurat det med sine vanlige målbidrag i Leverkusen.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!