AC Milan satte det raskeste målet

AC Milan beseiret Sassuolo 2-1 i 13. runde av Serie A, og laget er fortsatt ubeseiret i ligaen så langt denne sesongen. De 11 startende spillerne hadde en gjennomsnittsalder på 22 år og 313 dager, noe som gjorde Milan til den nest yngste startlinjen i Serie A på 16 år.

Leon i nr. 17-billige fotballdrakter åpnet målet på 6,7 sekunder, og slo rekorden for det raskeste målet i Serie A-historien og rekorden for det raskeste målet i de fem store europeiske fotballigaene. Det satte også rekorden for det raskeste målet i alle europeiske ligaer.

Etter at dommeren Mariani blåste i fløyta, startet Dias i nr. 21-trøya i midtre sirkel, og Charhanoglu fikk ballen gjennom venstre ribbe og stukket den. Leon brøt seg inn i sekstenmeteren og dyttet i nettet 11 meter fra mål. 1 til 0. Dette overgikk også Poggi (Piacenza vs. Fiorentina) i 2001, og åpnet målet på 8,1 sekunder og satte rekorden for det raskeste målet i Serie A.

I det 26. minutt smalt Diaz vekk fra back-banen og satte i gang en kontring. Special Olympics løp en lang avstand til ballen fra venstre. Tonally, som var i offside posisjon, passet smart ballen. Special Olympics traff ballen igjen i høy fart og brøt seg inn i feltet. I midten skjøt Salle Marks i AC Milan 2020-2021 fotballdrakter nr. 56 i nederste høyre hjørne med venstre fot 6 meter foran mål, 2-0. AC Milan scoret minst 2 mål i 15 Serie A-runder på rad. Sassuolo scoret et mål i det 89. minutt! Berardi fikk et frispark med venstrebenet i nedre høyre hjørne av sekstenmeteren, 1 til 2.

Konkurransen om topplasseringen i Serie A er hard, og AC Milan rangerer for tiden først i Serie A-tabellen. AC Milan scoret 31 poeng. Den internasjonale beseiret Spezia 2-1 med 30 poeng og ble nummer to. Juventus 27 poeng, 4 poeng bak AC Milan midlertidig.