AC Milan for å koble til lederkandidater

    AC Milan og Juventus vil sprette raskt tilbake og komme i gang igjen i Coppa Italia. Milan viser korn og litt kvalitet foran målet. Men de vil også komme inn i dette spillet med mange spørsmål mens Juve kan fortsette å vinne og holde seg på toppen av italiensk fotball. Milans prosjekt er blitt avhørt av media selv om de har blitt bedre siden Stefano Pioli ankom klubben.

    For Milan ser det ut til at denne sesongen kan være verre enn den siste. Paolo Maldini sa at de fortsatt vil ha mange muligheter til å gjøre en endring i sesongen vår. I mellomtiden sies det at klubben kan ha sikret seg flere kommersielle avtaler. Disse avtalene forventes å stimulere inntektene til klubben og fornye AC Milan fotballdrakter. Milans kommersielle inntekt faller angivelig til € 76 millioner tidligere. Dessuten sies Milan å jobbe med en bytteavtale med Chelsea. Handelen knytter seg til to spillere, Bakayoko og Paqueta.

    AC Milan tenker på rekruttering foran sommervinduet. Det er allerede flere navn på handlelisten deres. Matias Zaracho og hans landsmann De Paul kan bli de prioriterte målene. Milan ble også sagt å ha henvendt seg til tidligere sjef Max Allegri. Det sies imidlertid at 52-åringen har en Premier League-avtale på plass da han ikke liker en billige fotballdrakter. Manchester virker et mye mer sannsynlig sted for ham. I mellomtiden fremstår Marcelino som den andre ledende kandidaten som trener klubben i sesongen 2020/21.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter AC Milan fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!