3-2, Juventus 'første seier i den nye sesongen

I den femte runden i Serie A i sesongen 2021-22 spilte Serie A Juventus borte mot Spezia. Juventus hadde to uavgjorte og to tap i de fire første rundene av Serie A denne sesongen, Juventus rangerte tredje fra bunnen i Serie A i kraft av målforskjellen, og har falt i nedrykksstreken. Juventus prestasjon i de fire første seriene i Serie A denne sesongen har satt sin verste start de siste 60 årene.

De to lagene som hadde på seg trøyene har spilt mot hverandre 8 ganger før. Juventus og Spezia vant 2 kamper hver, og de resterende 4 kampene var uavgjort.

I det 27. minutt av kampen hadde Moise Kean billige fotballdrakter nr. 7 og scoret et lavt skudd. Juventus ledet Spezia 1-0. I det 65. minutt scoret Federico Chiesa nok et mål for laget for å utligne stillingen. I det 71. minutt scoret De Ligt Juventus sitt tredje mål i Juventus drakter nr. 4. Til slutt beseiret Juventus Spezia 3-2 i en bortekamp og vant sesongens første serievinst.

Etter kampslutt hadde Juventus 5 kamper, 1 seier, 2 uavgjort og 2 tap med 5 poeng, og steg midlertidig til 12. plass i Serie A -stillingen og rømte fra nedrykksstreken.