$ 16,7mn vil bli overlevert av FC Barcelona

    En ekstra betaling på $ 16,7 millioner vil bli overlevert av FC Barcelona til Atlético Madrid for førstnevnte tilnærming til Antoine Griezmann - som angivelig ble gjort før løslatelsesklausulen falt til $ 133 millioner 1. juli i år.

    Barcelonas forsvarssystem fungerer ikke. Bevis for dette er vist med antall skudd Ter Stegen har på seg en billige fotballdrakter har møtt, og det er den høyeste figuren i Valverdes funksjonstid: 34 sammenlignet med de 21 katalanerne har forsøkt seg. Det bekymringsfulle faktum er at dette ikke skyldes en dårlig ytelse; det er en trend som de tre kampene har ført frem.

    FC Barcelona ønsker å signere Mateu Alemany, som for tiden forhandler om en avkjørsel fra Valencia. Generaldirektøren for Los Che har en klausul som forhindrer ham fra å signere med en annen La Liga-klubb, selv om han sies å være ute etter å få den klausulen henlagt slik at han kan bli med i katalanerne.

    Lionel Messi gjorde mer Champions League-historie da han scoret åpningsmålet i Barcelonas 2-1-seier mot Slavia Praha, selv om det var en overbevisende prestasjon. Barcelona kom på topp i gruppe F med resultatet, da Messi iført en Barcelona drakter ble den første spilleren som scoret i 15 påfølgende sesonger av konkurransen ved å sette de besøkende foran i løpet av tre minutter.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Barcelona drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!