Napolis 1-0 nederlag til Cagliari

Lorenzo Insigne snakket etter Napolis 1-0 nederlag til Cagliari og fokuserte på de positive sidene ved lagets visning: "Vi spilte med en slik intensitet og presset Cagliari godt. Det var et utrolig spill." Det var en ensidig kamp. Vi ga alt fra start til slutt. Jeg bommet på en god sjanse i første omgang; disse tingene skjer, og jeg er lei meg.

To Premier League-sider er blitt knyttet til et trekk for Napoli-spiss Dries Mertens. Belgieren har vært en av Napolis viktigste spillere i Serie A de siste 3-4 sesongene. Etter å ha blitt brukt som vinger, ble Mertens iført en billige fotballdrakter spiss under Maurizio Sarri og har ført den videre siden den gang.

Kalidou Koulibaly har fått et tospillingsforbud etter at han ble sendt ut for dissens i Napolis nederlag mot Cagliari onsdag. Den 28 år gamle forsvarsspilleren fikk rødt kort i det 88. minutt kort tid etter at Lucas Castro scoret kampens eneste mål.

Napoli planlegger en rekke kontraktsfornyelser for å jobbe med å holde noen av stjernespillerne sine i klubben på lang sikt. De siste rapportene antyder at den første store avtalen klubben jobber med er den av den brasilianske midtbanespilleren Allan som har Napoli fotballdrakter. Det første møtet har blitt holdt, og nå vil partene samarbeide for å komme til enighet.