Head Coach Sett støtte Keita

  Med knockout spillene som starter fredag, er Head Coach Put ivrig etter å se Keita tilbake i Egypt for å hjelpe hans side da han tilbød en oppdatering på situasjonen rundt Liverpools 52 millioner pund. Han må gjøre en ny undersøkelse i Liverpool, og da vil de ta en beslutning, så jeg håper denne beslutningen blir positiv. Liverpool har blitt rost for sin håndtering av Naby Keita med en billige fotballdrakter som hans Afrika Cup of Nations-kampanje henger i balansen med Guinea.

  Liverpool gjør tilnærming til Ousmane Dembele da Barcelona ess når overføringsbeslutning. Faktisk har Liverpool gjort en tilnærming til Barcelona-stjernen Ousmane Dembele. Imidlertid har tyskeren tidligere uttrykt interesse for Dembele, som angivelig er ulykkelig i Barcelona. Dembele har bare klart 11 La Liga-mål de siste to årene, til tross for å koste Barcelona € 105m, med ytterligere € 40m i add on's. Den 22-åringen er fortsatt tenkt å ha mange potensialer, og det er flere toppklubber som er ivrige etter å signere ham for en prisavtale.

  Danny Ings som liker Liverpool fotballdrakter veldig mye, har sendt en hjertelig takk til Liverpool etter å ha forlatt klubben for å bli med i Southampton. Ings sa: "Det var veldig vanskelig å komme tilbake, men det var veldig vanskelig å komme tilbake, men jeg hadde den rette støtten for å bli med i Liverpool. Det var et stort skritt for meg, jeg følte at alt skulle planlegge." For enhver spiller som har knepskader, er det veldig vanskelig å komme tilbake. rundt meg og det rette laget med min rehab opp på Liverpool. Angriperen sa også en spesiell takk til lagkamrene Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane for deres hjelp og oppmuntring.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Liverpool fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!