Arsenal vendte seg mot Luiz

    Arsenal angivelig bare henvendte seg til Luiz etter å ha mislyktes med et tilbud på 55 millioner pund for Upamecano, og den svært lovende 20-åringen forblir fast på Unai Emerys radar. Football Leaks avslørte i fjor at Upamecanos kontrakt på Leipzig har en frigjøringsklausul på € 100 millioner som reduserer med € 20 millioner hvert år. Derfor ville interesserte klubber måttet bruke 60 millioner euro (52 millioner pund) for å lande Upamecano neste sommer.

    Ainsley Maitland-Niles på seg en billige fotballdrakter er full av ros for Freddie Ljungbergs treningsmetoder og mener at Arsenals assistent førstelagstrener har forbedret den angripende siden av spillet hans. Etter en coaching omskifting på Emiratene i løpet av sommeren ble Ljungberg forfremmet til en fremtredende stilling i Unai Emerys trenerteam med Steve Bould som erstatter ham som U23-manager.

    Mesut Ozil har gjort bare to opptredener denne sesongen og har ikke klart å lage Emery sin kampdag ved syv anledninger. Rapporter har hevdet at Arsenal ønsker å sende Ozil ut på lån i overgangsvinduet i januar. Men midtbanespilleren har slått tilbake på forslagene og sier at han har til hensikt å se ut sin kontrakt på £ 350 000 per uke som går ut i 2021. Ozil innrømmet også i det samme intervjuet at han 'ikke ser øye-til-øye med alt' med Emery.

    En uttalelse på Arsenals nettsted leste: ‘Alex utvikler seg godt og er tilbake i full trening. Avgjørelsen om hans deltakelse på mandagens kamp på Sheffield United vil bli tatt i løpet av de kommende dagene. 'Reiss Nelson iført en Arsenal fotballdrakter vil i mellomtiden være utilgjengelig til november tidligst etter kneskaden han plukket opp mot Standard Liege, mens flere av Arsenals internasjonale kontingent forventes ikke å rapportere tilbake på tjeneste før i morgen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Arsenal fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!