Arsenal taper fire strake

    Den 12. runden i Premier League er avsluttet. Arsenal, den siste som spilte, spilte mot Burnley hjemme. Som et resultat tapte de 0-1 og brøt ut i en stor forkjølelse. De første få spillerne har opprettholdt en konkurransesituasjon denne sesongen, så Arsenal vil at de skal havne samlet. Det er veldig vanskelig å benytte anledningen til å komme inn i topp fire i ligaen.

     Arsenal tok initiativet i første omgang, men i andre omgang var det hele rotet sammen. Xhaka ble utvist med rødt kort for å låse halsen. Etter det scoret Aubameyang i nr. 14-billige fotballdrakter et selvmål i forsvaret. Motstanderen stolte på dette målet 1-0 beseiret Arsenal for å få den andre ligaseieren, og laget hoppet også ut av nedrykkssonen.

    Xhaka i nr. 34-Arsenal 2020-2021 fotballdrakter er ikke all grunn til Arsenals dårlige rekord. Artetas taktikk og evner har nylig blitt stilt spørsmålstegn ved, og mange våpenfans er skuffet eller til og med desperate i ham. På Twitter har fans bedt Arteta om å avskjedige seg ut av klassen. Etter dagens tap led Arsenal fire påfølgende hjemmetap i Premier League. I de første 12 rundene i ligaen scoret Arsenal bare 10 mål, som var deres verste prestasjon på 61 år. Enda mer pinlig er at Arteta ikke visste hva hun skulle gjøre videre.

    Manchester City-trener Pep Guardiola godtok medieintervjuet og snakket om nylig kritikk og tvil som Arsenal-trener Arteta har fått. For den urolige Arsenal-treneren Arteta ga Manchester City-trener Pep Guardiola sin støtte. Guashuai støttet sin tidligere assistent og sa at han er i stand til å bringe spillerne til å bruke trøyene for å ta Arsenal til riktig sted.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Arsenal 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!