Sadio Manes flytting til Bayern München er "svært sannsynlig" til å skje denne sommeren.

    Mane viste seg nok en gang å være en av de beste angriperne i Premier League forrige sesong, og endte på femteplass i kampen om gullstøvelen da Liverpool vant to hjemlige trofeer.

     

    Tidligere denne uken foreslo Mane iført fotball drakter at han ville følge ønskene til nasjonens fans ved å forlate de røde. Dette ville avslutte en glitrende seks år lang periode på Merseyside hvor han scoret 120 mål på 269 kamper.

     

    Bayern München fotball drakter har gjort 30-åringen til et toppmål, og det ser ut til at han allerede legger planer om å flytte til Bayern.

     

    En overgang et annet sted ville være mest fornuftig for Mane med Bayern München som den mest interesserte parten. Det er rapportert at det første tilbudet fra Bavarians var på rundt 21,3 millioner pund, men Liverpool vil presse på for en høyere avgift.

     

    Det ser ut til at en avtale nå ikke er langt unna, men med fokus på hvem Liverpool Liverpool fotballdrakter inn for å erstatte deres strålende nummer 10 med Darwin Nunez fra Benfica, et populært valg blant supportere, men mange andre er også knyttet til.

     

    Danny Murphy mener at Liverpool allerede har erstattet Sadio Mane fotball drakter, som er satt til å forlate de røde denne sommeren. Den tidligere engelske midtbanespilleren har sagt at Luis Diaz ble hentet inn for å ta den senegalesiske landskampplassen, og at de røde allerede var klar over Manes sannsynlige exit.

     

    Han er en verdensklassespiller og den tyske ligaen har utviklet spillere i verdensklasse som Sancho, Dembele, Aubameyang, Lewandowski, men jeg tror han er den første verdensklassespilleren på omtrent 15 eller 20 år som slutter seg til Bundesligaen.

     

    Mane har scoret 120 mål på 269 kamper for Liverpool og har vunnet Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup og Club World Cup på Anfield.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!