Sadio Mané er uten tvil en av de mest formmessige spillerne

    Liverpool tok uavgjort på førsteplass med Manchester City på 86 poeng i Premier League etter å ha slått Aston Villa 2-1 på Villa Park tirsdag kveld.

     

    Det er virkelig do or die for Liverpool i kveld. Hvis de røde ikke får alle tre poengene i kveld, kan tittelen avgjøres neste gang de sparker i gang i ligaen mot Southampton.

     

    Liverpools midtbanespiller Fabinho iført fotball drakter ble byttet ut i løpet av de første 30 minuttene, som så ut til å lide av ubehag i hamstringen, før han ble erstattet av kaptein Jordan Henderson. Enhver muskelskade må behandles med forsiktighet, og det er sannsynlig at Fabinho vil ta en skanning i dag for å sjekke om det er noen skade.

     

    "Han er en maskin, sa jeg til ham etter kampen. Han som bruker fotball drakter er en massiv spiller. Fysiken hans er brutal. Han er en blanding av teknikk, lyst og kroppslighet når alle for øyeblikket har noen få meter i beina. ", sa Klopp. "Du kan se det med ham for å være ærlig. Toppmål, han er bare en fantastisk verdensklassespiller."

     

    Sadio Mané med Liverpool fotballdrakter er uten tvil en av de mest formede spillerne på planeten akkurat nå, og ønsker å gjøre det til fem titler for seg selv på mindre enn seks måneder, og når trofeer er på spill, er det få spillere du. heller ha på din side.

     

    Liverpool fotball drakter er angivelig "usannsynlig" for å kunne bli enige om nye avtaler med alle tre Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

     

    Liverpool er angivelig "på nippet" til å inngå en avtale for Aberdeen høyreback Calvin Ramsay, i en avtale som kan stige til £6 millioner med tillegg inkludert.

     

    Etter å ha spilt i FA-cupfinalen på lørdag, vil de røde reise til Southampton for sin siste bortekamp for sesongen neste tirsdag 17. mai før de avslutter kampanjen hjemme mot Wolverhampton Wanderers søndag 22. mai.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!