Milans signaturmål er Renato Sanchez

    De siste månedene har mange antydet at Sanches er den perfekte erstatningen for Kessie denne sommeren. Realiteten er imidlertid at de er ganske forskjellige når det gjelder spillestil, og det er derfor den portugisiske mannen bør ses på som en stor forsterkning i stedet.

     

    Di Stefano iført fotball drakter legger til at Renato Sanches er det første målet på listen, og han kan spille ikke bare som en sentral midtbanespiller, men også som en playmaker om nødvendig, noe som gjør ham nyttig.

     

    Rossoneri-ledelsen prøvde å signere Renato Sanches i januar, men det ble ikke funnet en avtale med spilleren om personlige vilkår. Franck Kessie har bestemt seg for å forlate AC Milan i slutten av måneden, da kontrakten hans går ut, og Rossoneri er dermed på jakt etter en midtbanespiller.

     

    Sanches iført fotball drakter har stor takhøyde og har vist utmerket teknisk evne som spiller. Han er mye verdsatt av Rossoneri og Milan-klubben håper å kunne avslutte overgangen fra Lille snart.

     

    I mellomtiden har AC Milan fotballdrakter også blitt koblet til Club Brugge-stjernen Charles De Ketelaera. Mendes er også agenten til Rafael Leao, og en positiv avslutning på Sanches-samtalene kan hjelpe Milan med å fornye kantspillerens kontrakt. Forhåpentligvis vil det være tilfelle.

     

    Rossoneri fotball drakter ønsker å investere i treforken og spesielt høyrevingen, men problemet med Domenico Berardi som mål er at Sassuolo vil ha €40 millioner for å selge ham, og det er et beløp som Milan ikke ser ut til å være villig til å betale.

     

    Den nært forestående ankomsten til Lille-midtbanespilleren er derfor ikke for å erstatte Kessie, men snarere for å forsterke troppen og balansere den numeriske situasjonen. Han vil selvfølgelig spille på midtbanetandemen, men rollen hans er annerledes.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!