Manchester Citys økende interesse for Arsenal og England-stjernen Bukayo Saka

    Manchester City øker interessen for Arsenal og England-stjernen Bukayo Saka mens de ser ut til å stjele en marsj mot rivalene Liverpool - med Gunners som ennå ikke har bundet kantspilleren til en ny kontrakt når han går inn i de to siste årene av kontrakten sin.

     

    Å kjøpe en ny nr. 9 er helt øverst på Artetas sommeragenda, og det er med god grunn; Arsenal voetbalshirts vil ikke være i stand til å bevege seg tilbake til det øvre sjiktet av Premier League uten en spiss av topp kvalitet.

     

    Den blomstrende superstjernen har bare ett år igjen av avtalen i Nord-London, og Gunners er opptatt av å innlede samtaler om en forlengelse så snart som mulig. Spilleren har imidlertid ikke hastverk med å forplikte sin langsiktige fremtid til gutteklubben.

     

    Walcott har fortsatt håp om at Saka med goedkope voetbalshirts vil forbli i Nord-London. Han har stor støtte, og jeg vil bli fascinert. Hjertet mitt sier at han vil være i Arsenal neste sesong, og vi får se etter det, sa Walcott

     

    Få har panikk på Emirates akkurat nå, men Gunners- goedkope voetbalshirts vil uten tvil bli rykende hvis en retur til Champions League ser usannsynlig ut på slutten av denne sesongen.

     

    Manchester City goedkope voetbalshirts og Liverpool er begge kjent for å være langsiktige beundrere av Saka, mens kilder har bekreftet at Real Madrid har bedt om å bli holdt informert om situasjonen hans. Liverpool og Manchester City er opptatt av Saka, men de har neppe råd til en avtale i løpet av sommerens overgangsvindu da de fokuserer på andre prioriteringer.

     

    City har allerede lagt Erling Haaland og Julian Alvarez til angrepet deres for neste sesong med den hensikt å friske opp angrepet i årene som kommer, og jakter også på en midtbanespiller denne sommeren.

     

     

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!