Jose Mourinho forklarer en superhard behandling av Tammy Abraham

    Roma-manager Jose Mourinho med fotball drakter sa at han var "veldig emosjonell" etter lagets semifinaleseier i Europa Conference League over Leicester City torsdag.

     

    Conference League er ny denne sesongen, og tredje lag i UEFAs konkurranser, og takket være Tammy Abrahams første halvårsmål på torsdag, kan Mourinho bli den første vinneren.

     

    Roma fotball drakter vil nå møte Feyenoord – som så Marseille 3-2 sammenlagt – i finalen i Tirana, Albania 25. mai, klubbens første store europeiske finale siden 1991.

     

    Tammy Abraham iført AS Roma fotballdrakter var målscoreren, og fortsatte sin imponerende form med italienerne denne sesongen. Det var ingen overraskelse å se verken Abrahams navn på resultatlisten, eller at assisten ble levert av den utmerkede Lorenzo Pellegrini.

     

    24-åringen har nå scoret 27 mål for klubb og land i løpet av en kampanje som fikk ham til å slå en rekord holdt av den legendariske argentinske spissen Gabriel Batistuta.

     

    Mourinho med fotball drakter har kommet uten ende på kritikk siden hans andre stikk som Chelsea-manager gikk i sømmene, men hvem vet, kanskje hans Roma-periode kan minne verden om hans storhet.

     

    Selv om det kanskje ikke er Champions League, har Mourinho lagt sitt hjerte og sjel i å forbedre dette Roma-laget. Etter at laget nådde målet om å nå finalen, klarte ikke den verdenskjente manageren å holde tilbake følelsene.

     

    Etter kampen sa Mourinho: "Hvorfor felte jeg en tåre? Fordi jeg føler hva [fansen] alle føler. Det er en gigantisk klubb uten troférom for den sosiale betydningen av denne klubben.

     

    Roma skal nå delta i den første Europa Conference League-finalen noensinne i Albania 25. mai.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!