Atlético de Madrid 2-0 Elche

    Matheus Cunha og Rodrigo de Paul scoret med nærkamper for å vinne Atletico Madrid en 2-0-seier på Elche på onsdag, og sikret Diego Simeones lag en topp-4-plassering i LaLiga og Champions League-kvalifisering for 10. strake sesong.

     

    De Paul i Atlético Madrid fotballdrakter scoret sitt andre mål for sesongen for Atletico Madrid, hans første siden mars. "Dette laget ønsker også å spille i de beste konkurransene," sa De Paul. "Vi hadde en opp-og-ned-sesong, men å avslutte slik er viktig."

     

    "Jeg tror det er året vi har scoret flest mål siden jeg har vært i klubben, utrolig nok, og utrolig nok har det vært året vi har sluppet inn flest mål," la Simeone til iført fotball drakter.

     

    Seieren flyttet Diego Simeones lag til tredjeplass, ett poeng foran Sevilla, som tidligere bommet på sin egen sjanse til å garantere plass i Europas toppklubbkonkurranse neste sesong etter en målløs hjemmekamp mot nedrykkstruede Mallorca.

     

    Det var en tilfredsstillende seier for trener Simeone som hadde møtt tung kritikk fra lokale medier etter å ha blitt slått ut i Champions League-kvartfinalen av Manchester City og etter en serie på bare to seire i de syv foregående kampene i alle konkurranser.

     

    I desember tapte Atletico fotball drakter fire ligakamper på rad for første gang noensinne under Simeone, før nederlaget mot Levante, som satt nederst på tabellen, førte til krisesamtaler mellom trener og spillere i februar.

     

    Atletico fotball drakter har tatt seg til Champions League hver gang siden 2013-14. Den nådde finalen i 2014 og 2016, og tapte de tittelavgjørende kampene til byrival Madrid begge ganger.

     

    Atletico spiller hjemme på søndag mot Sevilla, hvis fastlåste kamp mot Mallorca på Ramon Sanchez Pizjuan bare burde utsette kvalifiseringen deres, siden de står fem poeng foran Betis, med to kamper igjen å spille.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!