Roma og PSG holder samtaler for Georginio Wijnaldums overgang til Italia

    Ifølge La Gazzetta dello Sport er Georginio Wijnaldum satt til å forlate PSG for AS Roma. Forhandlingene fortsetter mellom Roma og Paris Saint-Germain, men det er fortsatt en del detaljer som må løses. Det er tross alt ikke bare å gi spillerne en ny PSG fotballdrakter. Wijnaldum ankom den franske klubben denne gangen i fjor, men var stort sett en rotasjonsspiller i løpet av sin første sesong i Ligue 1 med PSG, og startet bare 18 og kom fra benken 13 ganger. Flyttingen til Ligue 1 viste seg å være en katastrofal avgjørelse for nederlenderen, som slet med å se inn på siden.

    Eks-Liverpools suksess i Premier League har forståelig nok sett ham knyttet til en retur til England, blant rapportert interesse fra en rekke toppklubber. Han kunne ha mange fotball drakter å velge mellom. Ifølge Il Tempo er imidlertid forhandlingene godt i gang og det er troen på at avtalen kan stenges i løpet av de kommende dagene. Rapporten sier Romas daglige leder Tiago Pinto møtte Wijnaldums agent i Trigoria mandag morgen. Wijnaldum kan snart ta av seg den gamle fotball drakter. Det italienske nettstedet calciomercato.com melder videre at operasjonen vil ta form av et lån med opsjon på kjøp for €10 millioner.

    Den eneste snublesteinen for øyeblikket er Wijnaldums lønn, og det er dette Roma håper å få til en rask avtale om. På sin side ber Paris Saint-Germain nå også Roma om å betale Wijnaldums fulle lønn for låneperioden, mens de tidligere hadde vært forberedt på å dele kostnadene. Og det Wijnaldum må gjøre er å bytte ut fotball drakter med en ny. 90min kan også rapportere at Roma har spurt Manchester United om tilgjengeligheten til forsvarsspilleren Eric Bailly - med klubben som ønsker å hente spilleren til Serie A på lån. Wijnaldum har vært på radarene til vinnerne av UEFA Europa Conference League en stund nå, og et trekk antas nå å være nært forestående.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!