Manchester United 'kom i kontakt' med Fabian Ruiz sin agent

    Manchester United skal ha vært i kontakt med Fabian Ruizs følge angående spillerens mulige overgang. Den populære italienske journalisten Fabrizio Romano hevder at den spanske giganten Real Madrid også er ivrige etter å signere spanjolen, men de ser etter å hente ham gratis neste sesong når Fabian Ruiz går ned med Napoli-kontrakten.

     

    Ulike utsalgssteder (via Football Italia) rapporterte tidligere i sommer at Ruiz iført fotball drakter hadde avvist tilbudet om forlengelse, selv om Napoli har booket plass i UEFA Champions League.

     

    Som rapportert av Gianluca Di Marzio iført fotball drakter, førte ikke dagens møte mellom Napoli og Fabian Ruizs følge til en avtale eller til og med betydelig fremgang, med en fornyelse som ser ganske usannsynlig ut på dette stadiet.

     

    26-åringen iført fotball drakter var igjen en nøkkelspiller for sin italienske side under kampanjen 2021-22, og spilte 38 opptredener i alle konkurranser, og bidro med syv mål og fem assists i prosessen.

     

    Han har stor pasningsrekkevidde, og kan spraye fantastiske pasninger fra dyp. Teknisk forsvarlig, Fabian er trykkbestandig og en utmerket dribler.

     

    Ruiz med Manchester United fotballdrakter har lenge vært knyttet til en flytting fra klubben, med Liverpool og Arsenal som tidligere har vært interessert i spanjolen. Barcelona-president Joan Laporta har nylig innrømmet at De Jong fortsatt kunne slutte seg til United, selv om han anså det som usannsynlig.

     

    Ruiz har bare tjent 15 landskamper til dags dato, og hans hovedmål vil være å være involvert i den spanske troppen til verdensmesterskapet som nærmer seg raskt.

     

    Situasjonen etterlater Napoli i en tøff situasjon siden de ikke har mottatt et tilstrekkelig tilbud for 26-åringen denne sommeren, så de kan bli tvunget til å se ham gå gratis neste sommer.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!