Manchester United er interessert i å signere Barcelonas Sergino Dest

    Manchester United er interessert i å signere Barcelonas Sergino Dest - da Chelsea truer med å kapre deres trekk for Frenkie de Jong. Ifølge en rapport fra den spanske publikasjonen SPORT, er Manchester United klare til å betale €20 millioner for å signere høyrebacken i overgangsvinduet for sommeren. Hvis alt går bra, vil Dest snart vise frem sin nye fotball drakter. Dest ble koblet til en overgang til Manchester United i midten av mai innen 90 minutter, men ryktet om Red Devils-interessen førte aldri til noe. Dest var en av de stigende Ajax-stjernene tilbake i 2019-20 og var en integrert del av siden som vant den nederlandske supercupen den sesongen.

    Ajax hadde solgt den amerikanske landslagsspilleren til Barcelona for en innledende avgift på 21 millioner euro pluss ytterligere 5 millioner euro i variabler. I en nummer 2- fotball drakter har USMNT-landskampen ikke klart å markere seg de siste to årene, med redusert status siden Xavi Hernandez tok over etter Ronald Koeman i fjor. Han er en spiller som Ten Hag beundrer, siden bakspilleren kan spille med besittelse og er veldig konsekvent med fotballstilen hans. United-manageren ville være glad hvis Dest kunne overta en ny fotball drakter. Men Barcelona leter etter £16,7 millioner hvis de skal la Dest gå, med Xavi midt i overhalingen av troppen hans denne sommeren.

    De katalanske gigantene har blitt koblet til et trekk for Chelseas høyreback Cesar Azpiliceuta, og hvis de klarer å få spanjolen om bord, vil Dest falle ned i hakkeordenen. Dest fikk sin profesjonelle debut under Erik ten Hag, bare 18 år gammel, og Barcelona signerte ham etter bare 37 kamper for det nederlandske laget. Og Ten Hag ville elske å bli gjenforent med sin tidligere protesjé, som fortsatt bruker en FC Barcelona fotballdrakter. Mange klubber som Bayern München, Chelsea, Atlético de Madrid, samt Monaco var etter Dests signatur i fjor. United har styrket seg på andre forsvarsområder, og hentet inn Tyrell Malacia og Lisandro Martinez, men etter å ha sluppet inn et rekordmange mål i sin Premier League-æra forrige sesong, kan det bli nødvendig med flere forsterkninger.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!