Liverpool deler byttet med Fulham i Premier League-åpningen

De røde, som presset mesterne Manchester City hele veien i tittelkampen forrige sesong, falt på etterskudd da Aleksandar Mitrovic tok over Trent Alexander-Arnold og headet Fulham foran etter å ha møtt et suverent kryss av Kenny Tete.

Liverpool fotball drakter var langt fra sitt beste da de åpnet Premier League-kampanjen med uavgjort 2-2 på Fulham, med Mo Salah en av få som fikk æren.

Liverpool fotballdrakter, som presset mesterne Manchester City hele veien i tittelkampen forrige sesong, hadde kun tapt seks poeng på 19 Premier League-kamper i 2022 før de møtte Fulham. Fulham var uten tvil det beste av de to lagene i løpet av de 90 minuttene, men Liverpool klarte likevel å ta et poeng.

Jurgen Klopp var to ganger frustrert av Fulham da klubbene sist møttes under kampanjen 2020/21, da Liverpool ble holdt til bare et poeng vest i London før de led et Anfield-nederlag.

Mohamed Salah i fotball drakter utlignet for gjestene med 10 minutter igjen for å nekte Marco Silvas lag en berømt seier etter en prestasjon full av innsats som feiret at Fulham var tilbake i toppdivisjonen.

Hadde Fulham i fotball drakter scoret sin store sjanse på 1-0 tror det hadde vært en seier for dem på dagen. Slik det var, burde vi ha scoret en vinner når det sto 1-1, og til slutt er 2-2 muligens et rettferdig resultat, eller kanskje smigrer partiet vårt.

Tydelig irritert over å bli slått av headingen - og det faktum at Fulham-angrepet ble holdt i live av manglende klargjøring av linjene - utløste Van Dijk et frustrert brøl mot Robertson og hans manglende evne til å bli ordentlig kvitt.

Fulham raste seriøst dette Liverpool-laget, med andre ord, mer enn noen har gjort på noen tid.