William Saliba kontraktoppdatering

    William Saliba fra Arsenal under en treningskamp før sesongen mellom Arsenal og Everton på M&T Bank Stadium 16. juli 2022 i Baltimore, Maryland.

     

    Vel, nå har han kommet tilbake til Arsenal fotball drakter og prestert fantastisk i våre tour-kamper i USA, og det var murring om at en kontraktsforlengelse tidligere var blitt muntlig avtalt, med samtaler med Arteta og Sailbas agent planlagt denne uken.

     

    Fremtiden for Saliba med fotball drakter vil mest sannsynlig komme ned til spilletid, og det vil han være garantert i Frankrike. Det vil neppe være tilfelle for Arsenal fordi Arteta har en rekke alternativer tilgjengelig for ham på baksiden.

     

    Mens Arsenal fotballdrakter fortsetter å se William Saliba i planene sine, ser det ikke ut til at Marseille har gitt opp med å signere midtstopperen.

     

    Beslutningen om å sende ham på lån forrige sesong var omstridt blant mange Arsenal-fans, men Artetas meldinger om: Saliba har alltid vært konsekvent – ​​og insisterte på at flyttingen ble gjort med spillerens og Arsenals beste interesse i hjertet.

     

    Den franske forsvarsspilleren med fotball drakter tilbrakte forrige sesong på lån til Marseille, hvor han ble inkludert i Ligue 1s sesongens lag og kåret til ligaens unge spiller av året, da han hjalp klubben til en andreplass bak PSG.

     

    På spørsmål om det er noen planer om å forlenge Salibas nåværende avtale, avslørte Arteta: «Vi har alltid en plan – om vi kan gjennomføre den er en annen historie! Fotball er et veldig morsomt spill.

     

    Det har vært en travel sommer for Arsenal, som signerte Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko for henholdsvis £45 millioner og £32 millioner. Franskmannen kan spille bredt ut selv, og hvis han er tilgjengelig for utvelgelse, betyr det at White også kan bli utplassert i posisjonen - som han var mot Chelsea.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!