Real Madrid er klar til å selge BORJA MAYORAL for €10 millioner

    Real Madrid har satt en pris på €10 millioner på hodet til Borja Mayoral ifølge en rapport fra Marca. 25-åringen, som har kontrakt på Santiago Bernabeu til sommeren 2023, ønsker å bli, men Madrid er glade for å la ham forlate.

     

    Real Madrid fotballdrakter lånte ham ut de siste sesongene, men de er villige til å tjene penger på spilleren. Fem år senere kom angriperen tilbake til Reals treningskompleks med et godt rykte, det om rollen hans i Roma i sesongen 20-21.

     

    I det året kunne Mayoral iført fotball drakter score 17 mål på 45 kamper, det vil si at han signerte de beste tallene i karrieren.

     

    Borja Mayoral iført fotball drakter startet sin ungdomskarriere med Madrid-baserte Agrupacion Deportiva Parla før han begynte i Real Madrid som tiåring i 2007. Getafe anses nå som en av hovedkandidatene til å signere Mayoral, ettersom Real Madrid ikke er det. vurderer for tiden å tilby ham en fornyelse av kontrakten.

     

    Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti er angivelig en stor beundrer av Mayoral iført fotball drakter og fulgte ham tett under hans første år i den italienske hovedstaden da han registrerte 17 mål og 7 assists i alle konkurranser.

     

    Mayoral brøt seg inn på Madrids førstelag i 2015, men har vært nesten evig på utlån siden - han har likt perioder i Wolfsburg, Levante, Roma og Getafe.

     

    To La Liga-drakter er interessert i hans tjenester: Celta Vigo, som endte på 11. plass i La Liga, og hans tidligere klubb Getafe, som endte på 15. plass på tabellen i fjor. I Italia tenker José Mourinhos AS Roma, samt Bologna og opprykkede Monza, på Borja Mayoral.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!