Paris Saint-Germain ser ut til å ha åpnet en utgangsdør for Neymar

    En utgangsdør ser ut til å ha åpnet seg for Neymar i Paris Saint-Germain, og det gjør at hans tidligere arbeidsgivere i Santos kan "drømme" om å bringe en fortapte sønn hjem. 30-åringen har blitt koblet til klubber inkludert Chelsea og Newcastle etter rapporter om at PSG hadde informert spilleren om at han ikke lenger var ønsket.

     

    Det burde være en lang rekke klubber som står i kø for å signere Neymar fra PSG fotballdrakter denne sommeren, men til tross for at han er en av verdens mest gjenkjennelige fotballspillere – og en med en utrolig målscorerekord for å rettferdiggjøre denne faktureringen – - Brasil-spissen har blitt superstjernen som ingen ser ut til å ha lyst på.

     

    Neymar iført fotball drakter, 30, vet at han presterte dårlig forrige sesong sammenlignet med andre PSG-spillere. Han scoret 13 mål og klarte åtte assist på 28 kamper. Det var ikke før etter at PSG røk ut av Champions League mot Real Madrid at han begynte å stille spørsmål ved fremtiden.

     

    Barcelona fotball drakter har lenge twerket i Neymars retning i et forsøk på å lokke ham tilbake til klubben, men av en eller annen grunn har hans retur aldri kommet i stand til tross for det som tilsynelatende har vært et gjensidig ønske til tider.

     

    Både Liverpool og PSG fotball drakter er på motsatte sider av samme spekter. De røde har alltid integrert ungdom i førstelaget i tillegg til nye signeringer, mens PSG har en tendens til å forkaste alle potensielle ungdomsprospekter for å balansere sine økonomiske bøker mens de prøver å beholde sine overdådige nye leker i klubben.

     

    For Neymar ville det ikke vært vanskelig å få minutter i et lag som mangler virkelig dybde. Jadon Sancho har ennå ikke imponert, og bare en håndfull spillere har sementert plass.

     

    Men Neymar "utøver muligheten til å forlenge sin PSG-kontrakt på 24 millioner pund i året, holde ham i klubben til 2027 og stoppe spekulasjonene om at den brasilianske stjernen kan FORLADE de franske gigantene"


    Reacties

    Note: HTML is not translated!