Memphis, Barças toppscorer forrige sesong

    Memphis Depay bidro med et mål til en overbevisende treningsseier av FC Barcelona natt fra tirsdag til onsdag (nederlandsk tid). Katalanerne var en størrelse for store for Inter Miami i Florida: 0-6.

     

    Selv uten Robert Lewandowski iført fotball drakter, men med Frenkie de Jong og Memphis Depay i 2. omgang, har FC Barcelona laget kjøttdeig av Inter Miami. På den amerikanske sørkysten vant Barca 0-6.

     

    Den nye superstjernen Robert Lewandowski iført fotball drakter deltok ikke i dette utstillingsspillet ennå. Han ble offisielt presentert som et nytt tilskudd i går. Til helgen trener Barça mot Real Madrid, også det på amerikansk jord.

     

    Memphis, Barças toppscorer forrige sesong, er nå den syvende spissen i Barça-troppen. Han er bare foran Braithwaite, med dansken som ikke en gang reiser til Miami.

     

    Men mellom spillerne som skilte seg ut, fant ikke presidenten Memphis Depay iført FC Barcelona fotballdrakter, den som har holdt fremtiden sin i "limboen" etter de offensive inkorporeringene som har gjort Barcelona.

     

    Den amerikanske touren avsluttes om en uke med en kamp mot Juventus fotball drakter i Dallas. FC Barcelona starter den nye sesongen i La Liga lørdag 13. august med hjemmekamp mot Rayo Vallecano.

     

    Depay står bak Raphinha, Dembélé, Ferran, Ansu, Aubameyang og nykommeren Robert Lewandowski, noe som fører til konklusjonen at spissen er på vei mot utgangsdøren i klubben.

     

    En av nykommerne, Raphinha, åpnet scoringen i Miami. Han slo umiddelbart til to ganger i 1. omgang, hvoretter Pierre-Emerick Aubameyang tok seg av pauseresultatet: 0-3. I 2. omgang hentet trener Xavi inn Frenkie de Jong og Depay.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!