Inter Milan nærmer seg en avtale om Paulo Dybala

    Dybala forlot Juventus som en gratis agent i sommer etter at han ikke klarte å komme til enighet om en ny avtale. Spissen hadde vært i samtaler med Juventus om en forlengelse og ble til og med enige om en ny femårskontrakt verdt €8 millioner per år før jul.

     

    Men Serie A-gigantene kan nå møte stor konkurranse fra England ettersom de røde djevlene og skytterne blir med i kappløpet om å hente spilleren.

     

    Dybala i Juventus fotballdrakter spilte 293 opptredener i løpet av sin syv år lange periode med de italienske gigantene og scoret 115 mål, noe som hjalp klubben til fem titler på rad og fire italienske cuper.

     

    Den spisse fotball drakter kom til Juventus i 2015 fra Palermo og vant Serie A fem ganger, Coppa Italia fire ganger og den italienske supercupen tre ganger. Dybala og de italienske gigantene endte også som andreplass i Champions League i 2017, og tapte finalen til Real Madrid.

     

    Paulo Dybala iført fotball drakter vurderer angivelig overgangsinteresse fra Manchester United etter at Inter Milan satte signeringen hans på standby. Dybala er for øyeblikket en gratis agent etter at han forlot Juventus på slutten av kontrakten.

     

    Opprinnelig ba Dybala med fotball drakter om en flerårskontrakt verdt €10 millioner netto per år, som er et veldig høyt beløp selv om han ville komme på en gratis overføring (netto av provisjonene for agenten Jorge Antun).

     

    Følgelig vurderer 28-åringen i økende grad sine alternativer og ser på muligheten for å bli med i en annen klubb enn Inter på en gratis overgang. AC Milan kan være et alternativ, mens Roma allerede har vist interesse, men det er etter all sannsynlighet ville være lag i La Liga og Premier League som han vil begynne å vurdere i stedet for andre italienske lag.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!