Chelsea i samtaler om å signere Presnel Kimpembe fra Paris Saint-Germain

    Chelsea er forberedt på å tilby Paris-Saint Germain så mye som £42 millioner for forsvarsspiller Presnel Kimpembe. Kimpembe har tilbrakt hele sin karriere i PSG, etter å ha kommet til i en alder av ni, og har spilt 221 kamper for klubben til dags dato.

     

    Blues- fotball drakter vil håpe å få Kimpembe-avtalen avsluttet så raskt som mulig, slik at han kan bli med på deres amerikanske pre-season-turné, akkurat som Koulibaly har gjort.

     

    Eerder forsøk på Chelsea Nathan tok i løpet av ukene i Manchester City, men forsøket ble klart. Kobles fra London til Kimpembé.

     

    Kimpembe iført PSG fotballdrakter spilte på PSG under Tuchel på PSG. Tuchel, som er forstått å rangere ham høyt. Thiago Silva er også en fan av 26-åringen, en tidligere PSG-lagkamerat. Chelsea har også sett på Sevillas Jules Koundé og Torinos Gleison Bremer.

     

    Chelsea fotball drakter er ikke den eneste klubben som er interessert i å signere Kimpembe, men Juventus tar også kontakt med PSG når de ser etter en erstatter for Bayern München-tilkoblede Matthijs de Ligt. Kimpembe, som er utdannet PSG ungdomsakademi, ble forfremmet til seniorlaget i 2015. Siden den gang har han gått fra styrke til styrke hver sesong, og etablert seg som en av de beste midtstopperne i den franske ligaen.

     

    Tuchel er opptatt av å bli gjenforent med franskmannen – som han trente i Paris – og er tiltrukket av hans allsidighet, med Kimpembe iført fotball drakter som kan spille i flere posisjoner i de tre bakerste; Ake, derimot, blir overveiende sett på som en venstresidig midtstopper.

     

    Tidligere denne uken ble det kunngjort at Blues hadde signert én erstatter, og hentet Kalidou Koulibaly fra Napoli i en avtale verdt 33 millioner pund. Og nå har Blues oppmerksomhet rettet seg mot å skaffe en annen forsvarer som er bevist på den europeiske scenen, Kimpembe.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!