Ambisiøse Erling Haaland ivrig etter å vinne trofeer med Manchester City

    Den 21 år gamle Erling Haaland kom til klubben fra Borussia Dortmund i en avtale på 60 millioner euro forrige måned som en av fire sommersigneringer annonsert til hundrevis av fans samlet utenfor Etihad Stadium.

     

    Haaland, iført fotball drakter som ble bekreftet å ha på seg skjorte nummer ni tidligere denne helgen, er Citys høyest profilerte signering på mange år, og kom fra Borussia Dortmund for £51 millioner, og han ser ut til å forvandle Blues angrep.

     

    Erling Haaland i Manchester City fotballdrakter har forklart hvorfor han snublet Chelsea for Manchester City i sommer, med Pep Guardiola som kvelte Thomas Tuchels drømmesignering.

     

    Haaland iført fotball drakter kan være en merkelig blanding av den supersikre og tafatte stilltiende, men etter å ha gitt fansen det de hadde kommet for, snakket han lett nok om veien som hadde ført ham hit.

     

    Da han diskuterte evnen til å ta enda et steg opp i karrieren, sa Haaland iført fotball drakter: "Når du ser hvordan jeg har prestert, var det et stort steg fra Molde fra hjembyklubben min, store steg til Salzburg, Dortmund, nå By.

     

    Borte i Manchester satte Pep Guardiolas team opp et allsangende, allsangende show for å markere ankomsten til Erling Haaland. Mesterne inngikk en avtale med Borussia Dortmund i mai, men det var søndag ettermiddag den norske internasjonale spissen endelig vil ha følt seg som en Manchester City-spiller.

     

    Haaland ble behandlet med en heltevelkomst på Etihad, og hans nye klubb er utvilsomt opptatt av å bygge opp spenningen og interessen etter hans fange.

     

    Haaland har to grunner til å ønske å få en over på United. Ikke bare er han nå City-spiller, han ble også født i Leeds – en av de røde djevlenes andre store rivaler.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!