West Ham signerer Alphonse Areola fra Paris Saint-Germain

    Areola hadde mottatt interesse fra Newcastle og tidligere klubb Fulham i sommer, men Newcastle gikk til slutt for Burnley-keeper Nick Pope.

     

    West Ham United har kommet til enighet med Paris Saint-Germain fotballdrakter om signeringen av keeper Alphonse Areola på en langsiktig avtale.

     

    Den 29-åringen iført fotball drakter spilte en hovedrolle i West Hams oppløp til UEFA Europa Leagues semifinaler, holdt fem nullene, slapp inn bare åtte mål og gjorde en rekke viktige redninger i sine elleve opptredener, og var også med i Premier League, Emirates FA Cup og Carabao Cup.

     

    Areola iført fotball drakter tilbrakte forrige sesong på lån på London Stadium, og dukket opp bare én gang i Premier League, men imponerte under West Hams løp til Europa League-semifinalen, og gjorde nok til å overbevise Hammers om å aktivere deres £11m-alternativ for å hente ham tilbake.

     

    "Jeg føler meg bra, jeg føler meg bra, jeg er glad for å signere og glad for å bli her permanent, og jeg gleder meg til å begynne å trene og gjøre jobben," sa Areola iført fotball drakter. "Selvfølgelig har vi" er her hver dag og vi deler mange ganger sammen, så jeg må føle meg komfortabel med alle og føle dem komfortable med meg også, så jeg føler meg komfortabel her.»

     

    Areola er West Hams andre signering for sommeren, med manager David Moyes som allerede har styrket sin backlinje med ankomsten til Nayef Aguerd, som kom til fra Rennes tidligere denne måneden.

     

    Villarreal-vingen Arnaut Danjuma er også en av flere spillere West Ham ser på. Danjuma har en frigjøringsklausul på i underkant av £40 millioner. Den hollandske landslagsspilleren imponerte i sin første sesong i La Liga etter at han kom fra Bournemouth i fjor.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!