Salah foretrekker Premier League-flytting hvis ny avtale ikke kan avtales

    Sadio Mane er opptatt av å sikre seg et trekk bort fra Liverpool – men lagkamerat og angriperkollega Mohamed Salah går ingen vei denne sommeren, uansett om han signerer en ny kontrakt. Mohamed Salah er angivelig ikke ute etter en langsiktig kontrakt og vil være villig til å signere en ny toårsavtale med Liverpool hvis de oppfyller lønnskravene hans.

     

    Etter å ha gått ansikt til ansikt med Pep Guardiolas menn på den nasjonale og europeiske scenen i løpet av de siste årene, ville Salah bytte til Etihad Stadium bare styrke City og samtidig svekke deres viktigste tittelrival.

     

    Den 29 år gamle mannen i Liverpool fotballdrakter har vunnet Premier League, FA-cupen, UEFA Champions League og FIFA Club World Cup med de røde i løpet av en utrolig femårsperiode.

     

    Salah i fotball drakter var Premier Leagues toppscorer med 23 mål, men det er ingen plass på seksmannslisten for Tottenham Hotspurs Son Heung-min, som delte prisen med den egyptiske landslagsspilleren.

     

    Hvis Salah kledd i fotball drakter skulle flytte til en annen Premier League-klubb, er de to i Manchester pluss Chelsea de eneste som er i stand til å betale ham det han ville kreve. Etter å ha vært i Chelsea allerede og med Manchester United for tiden et rot, ser Manchester City ut som det eneste levedyktige alternativet.

     

    Mohamed Salah med fotball drakter vil være nøkkelen igjen neste sesong, og hvis rapportene stemmer, i mange flere sesonger fremover. Ifølge Pedro Almeida er kontraktsforlengelsen hans med Liverpool «nesten ferdig», noe som avslutter en saga som har pågått i flere måneder.

     

    Det ser ut til at denne sommeren vil være avgjørende for Salahs fremtid med Liverpool-fans over hele verden som er desperate etter å se ham forlenge oppholdet, spesielt med de nylige rapportene som tyder på at Sadio Mane kan være på vei til Bayern München.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!