Sadio Manes agent avviser "helt feil" lønnskrav

    Sadio Mane har valgt det nye nummeret han skal ha på Bayern München, og det er ikke akkurat et standardvalg. Som bekreftet via pressemelding i dag kveld, vil den tidligere Liverpool FC-spissen bære #17 fra neste sesong og fremover.

     

    Dette er en sterk avvik fra #10- fotball drakter som Mane er vant til å ha på seg for Liverpool og det senegalesiske landslaget, men endringen var nødvendig fordi det tallet allerede har Leroy Sane i Bayern.

     

    Etter seks fantastiske år med tjeneste på Anfield, har den senegalske internasjonale Mane iført fotball drakter gått etter en ny utfordring. 30-åringen føler at han vil være en god tilvekst i Bayern, med klubbsjefer som gjengjelder den følelsen.

     

    Sadio Manes nylige overgang til FC Bayern München fotballdrakter har gjort at han har blitt den best betalte afrikanske spilleren - og overgår tidligere lagkamerat Mohamed Salah. Sadio tjente allerede mer enn det da han kom til Liverpool fra Southampton. Han forlenget kontrakten i 2018 og lønnen hans var mye høyere enn tallene som sirkulerte i media.

     

    Mané i fotball drakter ønsket angivelig å forlate Liverpool på riktig måte, og derfor aksepterte klubben Bayerns litt lavere bud enn det de opprinnelig ba om, for å få avtalen over streken. Mane har også insistert på at overføringen ikke handlet om mer enn den nye utfordringen. Senegal-stjernen har fortjent overgangen og har forlatt Anfield på gode vilkår.

     

    Mane hadde konkurrert med Mohamed Salah, Diogo Jota og Luis Diaz om en plass på Klopps lag forrige periode, og ble ofte overskygget av lagkameratenes glans.

     

    "Det er ikke noe annet, det er bare en utfordring fordi for meg vil jeg alltid utfordre meg selv for å bli bedre og bedre."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!