Sadio Mane bekrefter grunnen til at Bayern München flyttet

    Sadio Mane har fullført overgangen til Bayern München, og avsluttet en seks år lang periode med Liverpool der han bidro til å avslutte deres 30 år lange ventetid på en ligatittel, i tillegg til å vinne Champions League. Sadio Mané ble beskrevet av Jürgen Klopp som " en av Liverpools beste spillere noensinne» etter at overgangen til Bayern München ble bekreftet.

     

    Og like etter at avtalen ble annonsert som fullført, sendte Salah en emosjonell melding til streikepartneren sin. Egypteren sa: "Det har vært litt av en tur! Takk for alle de gode stundene, og jeg ønsker deg alt godt i ditt nye eventyr! Du vil bli savnet av oss alle."

     

    Mane, som talte ved avdukingen av FC Bayern München fotballdrakter sin, sa: «Klopp var litt trist, men ønsket meg alt godt. Jeg vil alltid være takknemlig for ham. «Jeg tilbrakte seks fantastiske år i Liverpool med veldig hyggelige mennesker og gode fans. De var ikke glade for at jeg dro, men det er en del av livet, jeg trengte en ny utfordring.

     

    Flyttingen er et slag for Liverpool-manager Jurgen Klopp, som hadde håpet at Mane iført fotball drakter ville bli værende til tross for spissens kryptiske kommentarer om fremtiden hans før de røde tapet mot Real Madrid i Champions League.

     

    Den 30 år gamle mannen med fotball drakter har forlatt Liverpool etter seks sesonger med de røde, og har scoret 120 mål på 269 kamper og vunnet seks trofeer som en del av Jurgen Klopps berømte front tre.

     

    Forrige sesong falt hans 16 ligamål like under hans forventede mål (xG) på 18,34, med skuddkonverteringsfrekvensen på 16,33 % lavere enn noen av hans jevnaldrende, men på nivå med lagkameratene Jota (16,67) og Salah (16,55) ).

     

    Mane iført fotball drakter dannet en dødelig trio sammen med Salah og Roberto Firmino i løpet av hans seks år på Anfield, og vant Premier League, UEFA Champions League, UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup, samt FA Cup og Carabao Cup i sesongen er nettopp over.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!