Robert Lewandowski har ett år igjen til å forlate seksårige Byron

    en rekke store avtaler er allerede på plass og venter på å få godkjenningsstempel, med Antonio Rudiger på vei til Real Madrid og Karim Adeyemi hentet inn av Borussia Dortmund for å erstatte Manchester City-bundne Erling Haaland, mens andre – Darwin Nunez til Liverpool og Aurelien Tchouameni til Madrid – ser ut til å være nesten komplett.

     

    Lewandowski iført FC Bayern München fotballdrakter har vært en integrert figur i klubbens historie og er en av tidenes store spillere som noen gang har tatt på seg Bayern München-drakten. Nå er det imidlertid på tide for ham å gå videre - og klubben bør la ham gjøre nettopp det.

     

    Lewandowskis åtte år lange periode på Allianz Arena ser nesten ut til å ta slutt denne sommeren etter at Polens kaptein erklærte at "historien hans var over" i München, selv om klubben har blitt frustrert over å offentliggjøre ønsket om å forlate.

     

    Etter åtte målfylte år med Bayern fotball drakter, som har sett ham finne målet ved 344 anledninger mens han hevdet 19 trofeer, har Lewandowski uttalt seg offentlig om ønsket om å forlate og antydet at forholdet hans til Bundesliga-tittelinnehaverne har brutt. ned.

     

    I fotball kan en enkelt scoringssjanse av høy verdi utgjøre en stor forskjell, spesielt i et knockout-spill der talentnivåene er jevne og innsatsen er høy. Over en lang periode begynner de bittesmå xG-figurene å slå seg sammen og fortelle en historie, men på kort sikt betyr de store sjansene mest.

     

    Han i fotball drakter var nok en gang den hotteste angriperen i Europas fem beste ligaer i 2021-2022 når man tar alle konkurranser i betraktning, 33-åringen scoret 50 mål på 46 kamper for Bayern i det som var hans nest beste målscoringskampanje. over åtte år i Bayern, bak bare de 55 som ble oppnådd i 2019-20.

     

    Bayern München fotball drakter hadde kanskje ikke fått Lewandowski til å ønske å forlate (selv om det er mulig klubben gjorde nettopp det), men det siste kalenderåret med å la denne situasjonen småkoke uten en proaktiv tilnærming for å løse problemet hjalp ikke.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!