Real Madrid håper å fullføre Vinicius kontraktsforlengelse innen 10 dager

    Vinicius Jr 'er nær ved å bli enige om en massiv ny avtale med Real Madrid som vil få lønnen hans mer enn doblet til £8,6 millioner per år', ettersom Los Blancos ser ut til å avverge slike som PSG og Newcastle med 'anti-statlig klubbfrigivelse' klausul verdt 870 millioner pund

     

    Madrid hadde til å begynne med håpet at fotball drakter kunne binde ham til en avtale som ville løpe til 2028, men har måttet nøye seg med en kortere forpliktelse som spilleren ønsket.

     

    Den 21 år gamle brasilianske spissen iført fotball drakter nøt en fantastisk sesong for Carlo Ancelottis side da han scoret 22 mål og ga 20 assist på 52 kamper.

     

    Det eneste aspektet som gjenstår å bli enige om er lengden på den nye avtalen, med den nåværende ender i 2024. Real Madrid foreslo å forlenge den til 2028, men, som rapportert for en måned siden, foretrakk Vinicius en litt kortere lengde, frem til 2026 eller 2027.

     

    Benzema og Vinicius Junior med Real Madrid fotballdrakterer lett en av de mest produktive streikeduoene i verdensfotballen akkurat nå, og de har ikke vist noen tegn til å avta. Selv om franskmannen nærmer seg midten av 30-årene, er Vinicius bare 21 år gammel, noe som betyr at hans beste dager er foran ham.

     

    Brasil-landslagsmannen scoret 17 mål og ga 13 assists i 35 La Liga-opptredener forrige periode, mens han også slo til fire ganger og registrerte syv assists i 13 Champions League-kamper, ettersom Carlo Ancelottis lag vant begge trofeene i 2021-22-kampanjen.

     

    Vinicius er for tiden på ferie med sin elskede fotball drakter i USA, men når han kommer tilbake vil han møte klubben for å forsegle avtalen med president Florentino Perez.

     

    Vinicius bidro med 22 mål og 20 assists på 52 kamper i alle konkurranser forrige sesong, og eksploderte til en angriper i verdensklasse.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!