Real Madrid forlenger Luka Modrics kontrakt, holder Champions midtbanespiller intakt

    Real Madrid vil prøve å forsvare sine LaLiga- og Champions League-kroner neste sesong med Luka Modric som hjertet av midtbanen deres etter at det ble kunngjort at han har signert en ny kontrakt.

     

    Hans innflytelse er anerkjent av alle tilknyttet klubben, så mye at hans nylige kontraktsforlengelse viser at han fortsatt er engasjert.

     

    "Veldig glad for å kunngjøre at jeg vil fortsette å spille for den beste klubben i verden," sa Modrić iført Real Madrid fotballdrakter på Twitter og Instagram. "Jeg har oppfylt en drøm de siste 10 sesongene, og jeg forblir med den samme spenningen og ønsket fra første dag."

     

    Midtbanespilleren var en ubestridt starter for Carlo Ancelotti fotball drakter, og selv om han vil gå inn i sesongen 2022-2023 med den samme rollen, vil det ikke være lett for midtbanespilleren å fortsette å være konsekvent i det som kommer til å bli et intenst fotballår med verdensmesterskapet i 2022 som spilles om vinteren.

     

    Så langt tilbake som i november 2021 har det blitt rapportert at Los Blancos iført fotball drakter håpet å forlenge Modrics kontrakt med ytterligere ett år. Nå har de fått jobben gjort og kroaten står fast for den kommende sesongen.

     

    Modric iført fotball drakter spilte 45 kamper i alle konkurranser for Madrid, og bidro med tre mål og 12 assists. Han kom til den spanske klubben i 2012 fra Tottenham Hotspur og har siden vunnet fem Champions League-titler og alt annet som er å vinne i kampen, spilt 436 kamper for klubben og levert 31 mål og 73 assists.

     

    Forlengelsen hans sikrer at Madrid beholder flere alternativer i verdensklasse på sentral midtbane, med veteranene Toni Kroos og Casemiro supplert med yngre spillere som Fede Valverde og Eduardo Camavinga.

     

    Sammen med fem Champions League-titler har Modric også vunnet tre LaLiga-titler, en Copa del Rey, fire spanske supercuper, tre europeiske supercuper og fire klubb-VM i Madrid.

     

     

     

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!