Raphinha favoriserer en overgang til den katalanske giganten Barcelona

    Barcelona har nådd en full avtale med Leeds United-superstjernen Raphinha om en femårskontrakt for et potensielt sommertrekk. Raphinha likte en utmerket 2021/22-kampanje med Leeds, scoret 11 mål og ga ytterligere tre assist i Premier League.

     

    Den brasilianske landslagsspilleren samlet 11 mål og tre målgivende pasninger på 35 Premier League-opptredener i den nylig avsluttede sesongen og har også blitt en sentral figur for Selecao.

     

    Raphinha iført fotball drakter kan være ideell for å erstatte den slitende Nicolas Pepe i Arsenal, mens han også vil være nyttig på Nou Camp når Ousmane Dembele nærmer seg slutten av kontrakten.

     

    Raphinha i fotball drakter er så desperat etter å bli med de spanske gigantene at han til og med er forberedt på å akseptere en mindre lukrativ kontrakt, mens han er villig til å vente så lenge det tar før Barca blir enige om et gebyr med Leeds.

     

    FC Barcelona fotballdrakter har lenge vært ansett som favorittene for et sommertrekk for Raphinha, med nylige rapporter som tyder på at en femårsavtale har blitt avtalt siden februar. Imidlertid har de katalanske gigantenes økonomiske problemer konsekvent sådd tvil om hvorvidt et gebyr kan tas med Leeds i dette vinduet.

     

    25-åringen har vært gjenstand for stor interesse fra Barcelona fotball drakter, men deres økonomiske problemer forårsaker en støt på veien ettersom Leeds holder fast på kravene deres. Slike som Arsenal, Tottenham og Chelsea er fortsatt ivrige etter en avtale for brasilianeren.

     

    Fra spillerens perspektiv kan man forestille seg at en flytting til Barcelona sikkert ville være mer fristende ettersom Arsenal ikke har Champions League-fotball på tilbud, selv om han kanskje ikke er så kresen etter å ha tilbrakt forrige sesong med å kjempe om nedrykk med Leeds.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!