Liverpool er enige om Darwin Nunes-avgift

    Liverpool har kommet til enighet om overgangen til Benfica-spissen Darwin Nunez i en avtale verdt opptil €100 millioner (£85 millioner). Benfica sier at et gebyr på 75 millioner euro (64 millioner pund), som øker til potensielle 100 millioner euro (85 millioner pund) med tillegg, er avtalt.

     

    Avtalen representerer utvilsomt en risiko for Jurgen Klopp, men de røde virker sikre på at 22-åringen kan fylle en langsiktig rolle i angrepet.

     

    Nunez iført fotball drakter vil signere en femårskontrakt på Anfield, og han har forlatt Uruguay-landslaget for å reise til England for å gjennomgå en medisinsk behandling.

     

    Nunez, iført fotball drakter, har i mellomtiden vært på internasjonal tjeneste med Uruguay, men ble utelatt fra troppen deres til en vennskapskamp mot Panama på lørdag og fløy til Madrid hvor han har ventet på at de finere detaljene i avtalen skulle bli utbedret .

     

    Sist sesong var Núñez i fotball drakter dominerende for Benfica, og scoret 34 mål og la til fire assists på totalt 41 opptredener – inkludert seks mål på ti Champions League-kamper. Hans målengasjement hvert 74. minutt skilte seg ut som en av Europas beste spiss.

     

    Núñezs ankomst kan også se at Klopp skifter Liverpools startformasjon fra 4-3-3 til 4-2-3-1 gitt hans evner og rekorden som en mer konvensjonell nr. 9 enn klubben har hatt de siste årene.

     

    Den nå tidligere Benfica-mannen er den første ekte spissen som Liverpool fotballdrakter  har signert siden ankomsten til Dominic Solanke fra Chelsea, så forventningene rundt ankomsten hans er høye.

     

    Liverpool-sjef Jurgen Klopp berømmet Nunez etter lagets Champions League-kvartfinaleoppgjør mot Benfica i april, og sa at Nunez er "virkelig god og har en stor karriere foran seg." Liverpool vant FA-cupen og Carabao-cupen forrige sesong – sammen med å komme på andreplass i Premier League og tape i Champions League-finalen.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!