De Jong bør være Eric Haags første signering etter måned med tøffe forhandlinger

    Manchester United er nær ved å bli enige om en avtale med Barcelona for midtbanespiller Frenkie de Jong. Erik ten Hags jakt på sitt nummer én-mål har sett mye frem og tilbake, men Manchester Evening News forstår at begge klubbene har håp om at en avtale kan bli inngått.

     

    Manchester United fotballdrakter har nådd en bred avtale om et gebyr på 65 millioner euro (56 millioner pund) pluss tillegg, med Barcelona for den nederlandske midtbanespilleren Frenkie de Jong. I mellomtiden kapret United Lyons trekk etter venstreback Malacia fra Feyenoord. Signeringen hans virker immanent.

     

    United fotball drakter har jaget De Jong siden mai, og det ser nå ut som om avtalen går gjennom. Ten Hag er imidlertid opptatt av å øke troppen hans ytterligere, med rapporter som tyder på at de har kapret Lyons avtale om å signere Tyrell Malacia fra Feyenoord.

     

    Når flyttingen for De Jong iført fotball drakter er avsluttet, forventes flere å følge. Når Cristiano Ronaldo kommer tilbake til trening før sesongen på Carrington om en uke eller så, kan han bli omringet av noen nye ansikter, det er planen.

     

    Van de Beeks glis kan bli enda bredere hvis klubben klarer å sikre den tidligere Ajax-lagkameraten Frenkie de Jong iført fotball drakter– som er Ten Hags primære mål dette vinduet. Paret var medvirkende i den nederlandske klubbens løp til semifinalen i Champions League for tre år siden.

     

    De Jong og Malacia er begge gjengangere for klubb og land, og jo før United avslutter begge avtalene, jo bedre vil Ten Hag være i forberedelsene.

     

    I løpet av de siste sesongene har United hatt en frustrerende tendens til å tette igjen venstre halvdel, med spillere som har samlet seg i en del av motstanderens tredje og deretter gitt motstanderen et veldig lite og håndterbart område å forsvare.

     

    Under Ten Hag var De Jong en av de skinnende stjernene i Ajax-laget som nådde Champions League-semifinalen i 2018-19, hvor de slo Real Madrid og Juventus for å nå de siste stadiene av konkurransen.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!