Arsenal er i samtaler om å hente Man City-spissen

    Arsenal har trappet opp jakten på Manchester City-spissen Gabriel Jesus og er sikre på at en avtale kan gjøres. Arsenal er en av en rekke klubber som er interessert i Gabriel Jesus, som antas å være verdsatt av City til 50 millioner pund; 25-åringen scoret 13 mål forrige sesong og bidro med 12 assist fra 28 starter i alle konkurranser.

     

    Med Manchester City fotball drakter som bekrefter signeringen av Erling Haaland fra Borussia Dortmund, har det blitt mange spekulasjoner rundt fremtiden til Gabriel Jesus med Chelsea, så vel som Arsenal koblet til den brasilianske angriperen.

     

    Arsenal fotballdrakter håpet å signere Jesus for å løse deres problemer med midtspiss, med Timo Werner som også sliter med å finne nettmaskene til tider. Jesus scoret 13 mål og assisterte 12 i 41 City-opptredener denne sesongen, et mål eller assist hvert 103. minutt.

     

    En avtale for den portugisiske under-21-landskampen kom som en overraskelse for nesten alle, og spørsmålstegn begynte å dukke opp om et trekk for Leicester City-spilleren Youri Tielemans nå kunne være i fare.

     

    Jesus i fotball drakter scoret 13 mål og ga 12 assists i alle konkurranser for City denne siste sesongen og kan spille i alle angrepsposisjoner. Han utmerker seg også i pressing og motpressing, som er nøkkelaspekter ved Artetas spillestil.

     

    Jesus i fotball drakter ble regnet som Sergio Agueros etterfølger tilbake i 2017, men han vil forlate Etihad etter å ha aldri gjort mer enn 22 starter for Pep Guardiolas lag i en Premier League-kampanje.

     

    Enhver avtale for Jesus er ikke på langt nær så langt som et trekk for Porto-midtbanespiller Fabio Vieira, som ankom London i går for å gjennomgå en medisinsk behandling og avslutte formalitetene ved en overføring verdt 30 millioner pund som kan stige til 34 millioner pund med tillegg. ons.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!