Tottenhams store seier i Nord-London-derbyet

Tottenham Hotspur vant en komfortabel 3-0-seier over Arsenal i nord-London-derbyet for å holde de fire beste håpene i live.

Spurs var verdige 3-0-vinnere, deres egen fortreffelighet hjulpet av Arsenal som banket klønete på selvdestruksjonsknappen, spesielt da forsvarsspiller Rob Holding felte Son Heung-min da han allerede hadde et gult kort og laget hans et mål under etter 33 minutter.

Kane i Tottenham Hotspur fotballdrakter førte Spurs i ledelsen i det 22. minutt med en nerveløs straffe før Holding fikk to gule kort for å ha forsøkt å grov opp Son Heung-min. Arsenal-fans kan klage på straffen, men de kan ikke på det røde kortet på Holder.

Son med fotball drakter scoret deretter sitt 21. Premier League-mål for sesongen to minutter ut i andre omgang for å ta eventuelle gjenværende farer ut av kampen

Ikke overraskende var det Spurs som hadde mesteparten av ballen, og Ramsdale iført fotball drakter gjorde en fin redning for å nekte Emerson Royal på timemarkeringen. Dette var en natt med utholdende elendighet for Arsenal i et miljø hvor kampen deres er likt. mer enn noen annen.

Eventuelle utsikter til et Arsenal fotball drakter-comeback ble slukket da Son skjøt i en tredje, og hans 21. for sesongen, 70 sekunder ut i andre omgang, da Spurs på femteplass så en omfattende seier for å kutte Arsenals fordel på fjerdeplass i kappløpet om en topp fire-plassering til et poeng med to kamper igjen.

"Vi har to kamper igjen. Alt er åpent," sa Tottenham-sjef Conte. "Tilliten må komme fra jobben vi gjør hver dag. For sikker på å vinne en viktig kamp mot Arsenal, viktigheten av spillet for våre fans, må gi oss selvtillit.

Det endte 3-0 til Tottenham, som godt kan være nummer fire når Arsenal reiser til Newcastle mandag kveld.