Sadio Mane ønsker å forlate Liverpool for en ny utfordring

    Ettersom støvet legger seg over Liverpools nederlag mot Real Madrid i Champions League-finalen, kan de ha et nytt tap å håndtere ettersom stjernen Sadio Mane er klar til å forlate klubben.

     

    Manes exit fra Liverpool ser uunngåelig ut, men de røde vil ha minst 35 millioner pund for Senegal-spissen hvis de skal vurdere et salg.

     

    Sadio Mané i fotball drakter har bestemt seg for å forlate Liverpool denne sommeren, med Bayern München blant klubbene som håper å signere den 30 år gamle spiss. Han har vært på Anfield siden 2016 og føler tiden er inne for en ny opplevelse.

     

    Liverpool fotball drakter kommer til å flytte inn på markedet denne sommeren for å erstatte Sadio Mane, og de røde har gjort sitt valg for Ousmane Dembele

     

    Mane iført Liverpool fotballdrakter antas å ha blitt kurtisert av en rekke klubber over hele Europa, og den tyske giganten Bayern München har dukket opp som favorittene, og siktet ham til å erstatte stjernespissen Robert Lewandowski.

     

    Rapporten sa at Mane vurderer en ny utfordring etter seks år i Liverpool, og Bayern fotball drakter vil være forberedt på å betale €30 millioner ($32m; £27,5m) for å signere ham.

     

    Med en rød baseballcaps på hodet og et Liverpool-skjerf rundt halsen vinket Sadio Mane til sitt tilbedende publikum under søndagens parade rundt i byen på en åpen buss. I hans sinn var dette farvel.

     

    Alle øyne hos Liverpool flyttes nå til Salah, som er i en lignende kontraktssituasjon som Mané med ett år igjen. Salah lette litt på nervene i oppbyggingen til Champions League-finalen ved å hevde at han "sikkert" ville være tilbake i Liverpool neste sesong, men det garanterer ikke at en ny langtidskontrakt følger.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!