Nkunku på Madrids ønskeliste

    Det ble rapportert tidligere i år at Nkunku ble lagt til Uniteds liste over sommermål, og spilleren har hatt en fantastisk sesong, og scoret 34 ganger. Han har vært blant de beste angriperne i verdensfotballen den siste sesongen, noe som ser ut til å ha satt et preg på de på Old Trafford.

     

    Manchester United fotballdrakter kommer med et tilbud på Christopher Nkunku neste uke, da de ser ut til å slå Chelsea til midtbanespillerens signatur. Chelsea er også interessert i å signere RB Leipzigs Christopher Nkunku denne sommeren og tror de har en sjanse til å premiere ham bort fra den tyske klubben, ifølge rapporter.

     

    Nkunku iført fotball drakter er vurdert høyt av Ralf Rangnick i Manchester United, som angivelig ble sjokkert da han fikk vite at hans egen speideravdeling ikke så på forwarden.

     

    Borussia Dortmund fotball drakter har vært interessert i å signere Werner, men ser ut til å ha gått i stå for en avtale over kostnadene. Verdsatt til bare £17 millioner på CIES, kan spanjolen være en veldig smart sak for Blues, som sies å være interessert.

     

    I følge en ny rapport fra Florian Plettenburg, "Det er god kontakt mellom Manchester United fotball drakter og Christopher Nkunkus ledelse. Det sies at et offisielt tilbud kan KOMME i Leipzig innen neste uke.»

     

    Real Madrid må snu siden etter Mbappe-fiaskoen. Positivt er at klubben har forvaltet kassen sin med varsomhet og er for tiden en av de største kontantmarginene i Europa. Med dette som premiss har flere spillere dukket opp som kandidater til å spille for Carlo Ancelotti.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!