Newcastle 2-0 Arsenal

    Arsenals håp om å kvalifisere seg til Champions League er nå ute av hendene deres etter at de falt ned til et fortjent 2-0-tap mot et inspirert Newcastle på St James' Park.

     

    Men de var nest best gjennom hele og kom bak tidlig i andre omgang da Ben White snudde ballen til sitt eget nett under press fra Callum Wilson iført fotball drakter, som startet sin første start siden 27. desember.

     

    Artetas lag hadde en ledelse på fire poeng over Spurs med bare tre kamper å spille, men går nå glipp av topp fire for en sjette sesong på rad, og manageren sa at han var "ekstremt skuffet" etter å ha sett en prestasjon han innrømmet var " ikke i nærheten av nivået hvis vi ønsker å spille Champions League-fotball».

     

    I en spent kamp på St James’ Park dominerte Newcastle fotball drakter ballen i første omgang og hadde 70 % ballbesittelse. Med et selvmål av Ben White (55), etterfulgt av et vakkert skudd av Bruno Guimaraes (85), feiret Newcastle fortjent og la Arsenal to poeng bak Tottenham Hotspur på fjerdeplass på tabellen, med én kamp igjen av sesongen.

     

    Før kampen var det mye snakk om alle Arsenals skader. I en marerittverden måtte vi stille opp med Granit Xhaka iført fotball drakter og Tomiyasu som midtbanespillere med Tavares og Soares på kantene.

     

    Uansett hva som skjer ved avslutningen av Premier League, når det gjelder signeringer, ryktes det at Arsenal fotballdrakter er klar til å tilby rundt 60 millioner euro for Manchester City-spissen Gabriel Jesus og ytterligere 3 millioner for hans landsmann Marquinhos. , en kantspiller som spiller for Sao Paulo.

     

    På spørsmål om hva han fortalte spillerne sine i garderoben etter deres ødeleggende nederlag, sa Arteta: "Jeg er ekstremt skuffet. At Newcastle var 10 ganger bedre enn oss og fortjente kampen fullt ut.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!