Målvakt Fraser Foster gjennomgår medisinsk behandling i Tottenham

    Spurs var ute etter å bringe 34-åringen til Nord-London i helgen. Kontrakten hans i Southampton går ut i sommer, og han vil kunne slutte seg til Antonio Contes side på en fri overgang.

     

    Forster iført fotball drakter gikk glipp av Saints' to siste kamper i sesongen på grunn av en ryggskade. Dette er en fornuftig signering for Spurs å gjøre i begynnelsen av et vindu. Det opphever et problem som måtte avlives, og i Forster henter de inn en spiller med sekker med Premier League-erfaring, og selvfølgelig erfaring i kontinental konkurranse fra hans tid i Celtic.

     

    34-åringen var på Hotspur Way på onsdag for å få medisinsk behandling, og hvis 34-åringen flytter til hovedstaden, kan det flytte Gollini lenger ned i hakkerekkefølgen.

     

    Nåværende nummer to-keeper Pierluigi Gollini iført fotball drakter forventes å returnere til Atalanta på slutten av låneperioden, og Spurs er opptatt av å erstatte ham med et hjemmelaget alternativ. Forster forlater St Mary's etter 162 opptredener over en åtte år lang periode.

     

    Hexham-fødte Forster ble plukket opp av Newcastle United fotball drakter som ung etter å ha spilt for den ikoniske Wallsend Boys Club.

     

    Når det gjelder Tottenham Hotspur fotballdrakter, vil oppmerksomheten nå flyttes til styrking i utmarksposisjoner. Det er rapportert at så mange som fire spillere til kan bli signert etter Forsters ankomst, med klubben som målretter seg mot en midtstopper, vingback, sentral midtbanespiller og en spiss.

     

    Å avslutte avtalen forventes å være den første oppgaven i en travel sommer for klubben i Nord-London, som er klare til å støtte Antonio Conte på overgangsmarkedet.

     

    Majoritetsaksjonærene ENIC pumpet inn 150 millioner pund kapital denne uken for å hjelpe Conte med å bygge et lag som er i stand til å konkurrere om nasjonale og europeiske utmerkelser.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!