Liverpool holder press på Premier League-lederne Manchester City

    Liverpool tok en 2-1-seier mot Southampton tirsdag for å holde presset på Premier League-lederne Manchester City fotball drakter. Liverpool har tatt Premier League-tittelløpet ned til sesongens siste dag ved å komme bakfra for å vinne i Southampton.

     

    Jurgen Klopp gjorde ni endringer i lagoppstillingen sin fra FA-cupfinalen, og forlot slike som Mohamed Salah, Sadio Mane iført fotball drakter, Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk helt ute av troppen.

     

    Southampton fotball drakter fikk en perfekt start etter et fantastisk angrep fra Nathan Redmond så Saints ta ledelsen innen 15 minutter. Klopp ble rystet da han mente at det burde vært en foul i oppbyggingen, men verken dommeren eller VAR var enige med Liverpool-sjefen.

     

    Det var stort sett hele Liverpool etterpå, med Firmino iført Liverpool fotballdrakter spesielt skarp og unnvikende foran. Liverpool fant en utligning gjennom Takumi Minamino, og startet sin første Premier League-start for Liverpool etter et utlån i Southampton forrige sesong.

     

    Da laget savnet begge sine store progressive pasningsspillere i Trent Alexander-Arnold og Thiago, falt ansvaret for å få ballen opp på banen på den yngste spilleren på banen, og hjulpet av en mann som debuterte i Premier League før han ble født, leverte den tidligere Fulham-mannen behørig.

     

    De røde har allerede hatt en fantastisk sesong, og hvis de kan legge til enda et trofé til miksen deres, vil det være en historisk tredobbeltvinnende kampanje.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!