Getafe uavgjort Barcelona 0–0

Målløs uavgjort på Getafe søndag kveld ga Barça poenget de trengte for å være helt sikre på en plass i neste sesongs spanske supercup, selv om 1-1 uavgjort mellom Atlético Madrid og Sevilla betyr at de ikke ville ha trengt det uansett. .

fotball drakter på to sider spilte ut av en ekstremt kjedelig første omgang uten målforsøk fra Barcelona, ​​da begge sider visste at de bare trengte et poeng og ikke tok noen risiko med angrepsspillet, og det var praktisk talt ingen handling i det hele tatt. åpningsramme. Getafe var i mål tre ganger, men gjorde ikke nok for å plage Marc-Andre ter Stegen.

Tidligere Barça-mann Carles Aleñà iført fotball drakter og tyrkiske internasjonale Enes Ünal ga begge Ter Stegen en ting eller to å tenke på. Men det var neppe et angrep, og Barça så aldri ut under noen stor trussel.

Xavi med FC Barcelona fotballdrakter ble tvunget til flere endringer i startoppstillingen. Med Gerard Pique, Ronald Araujo og Sergino Dest uskikket, og Jordi Alba suspendert, var hele førstevalget bak-firer ute for oppgjøret. FC Barcelona har nå brukt ekstraordinære 38 forskjellige spillere i offisielle kamper denne sesongen.

De siste 45 minuttene fulgte samme manus som første omgang, med begge lags fotball drakter tydelig fornøyde med resultatet og bare kjørte klokken ut uten å sette seg selv i fare.

Den spanske supercupen er også avsluttet med at Barcelona sikret andreplassen i LaLiga. Midtsesong-miniturneringen i Saudi-Arabia vil derfor konkurreres av mesterne Real Madrid, Barça og Copa-finalistene Betis og Valencia.