For Lewandowski er Bayern historie

    Robert Lewandowski er åpen for utsiktene til å flytte til Real Madrid i løpet av sommerens overgangsvindu midt i hans utbredte forbindelser med Barcelona.

     

    Barcelona insisterer på at de har råd til landskampen med 129 landskamper til tross for deres økonomiske problemer, men hvis en avtale ikke kan oppnås, er det usannsynlig at han vil flytte til deres rivaler Real.

     

    Trener Xavi Hernandez sa tirsdag at FCBarcelona fotballdrakter hans må bygges opp igjen etter en turbulent sesong, men nektet å bli trukket på om Robert Lewandowski var et overgangsmål.

     

    Når Bayern fotballdrakter til slutt mister Muller, Neuer og Lewandowski, vil det være noe av et tomrom i tre, separate posisjoner for spillere som har vært uhyre integrert i Bayerns suksess gjennom årene.

     

    "For Robert er Bayern historie," utbrøt Zahavi, før noe annet. Han fortsatte deretter med å snakke om et potensielt trekk og planene deres foran sommerens overgangsvindu. Zahavi sier at problemet for Lewandowski ikke handler om ekstra penger. «Han har følt seg lite respektert av de ansvarlige (i Bayern) i flere måneder, det er sannheten.

     

    Zahavi iført fotballdrakter sier at han håper Bayerns seniorfigurer "vil tenke på det igjen" og gi Lewandowski muligheten til "å oppfylle en livslang drøm og flytte til klubben (Barcelona) han alltid har drømt om."

     

    Senterspissen har ett år igjen av kontrakten, men ønsker å gå av klubbens fotballdrakter i sommer. Lewandowski lar seg friste av en flytting til Barcelona, ​​ettersom han ønsker å oppleve en ny liga og fotballstil.

     

    FC Barcelona har bestemt seg for å sende inn et faktisk, offisielt skriftlig tilbud på Bayern München-spissen Robert Lewandowski, til sammen rundt 32 millioner euro.

     

    Den produktive Bayern München-spissen Lewandowski, som var toppscorer i Bundesliga forrige sesong for femte året på rad, har vært sterkt knyttet til Barcelona. Lewandowski har scoret 50 mål på 46 kamper for Bayern denne sesongen.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!